Landelijke manifestatie voor goed pensioen

De afgelopen weken protesteerden de vakbonden al op diverse plaatsen tegen het pensioenbeleid van het kabinet. De verschillende acties leiden op 18 maart tot één grote landelijke manifestatie.

Werknemers van de politie, douane, defensie, ambulance en vele andere sectoren zullen op 18 maart op verschillende manieren hun ongenoegen uiten over het pensioenbeleid van het kabinet.

Protest

De pensioenactie gaat om 7.00 uur van start met een zwaan-kleef-aan actie. Werk- en dienstvoertuigen van de veiligheidssectoren vanuit het hele land zullen in estafettevorm 66 kilometer per uur achter elkaar aanrijden en uiteindelijk aankomen in Den Haag. Daar sluiten ze zich aan bij de actievoerders op het Malieveld. Om 12.45 uur wordt door Jacqueline van Langeraad – Goes (CMHF) en Ruud Stegers (VCP) een grote ‘nationale pensioencursus’ gegeven met aansluitend verschillende workshops, stands en activiteiten. Om 14.30 uur zullen de voorzitters van VCP, CNV en FNV hun eisen kracht bijzetten. Aansluitend wordt vanaf 15.00 uur een protestmars door het politieke hart van Nederland gehouden.

Bent u ook aanwezig? Wij zien u graag op de 18 e op het Malieveld.

Kijkt u voor het laatste nieuws over de manifestatie op www.cmhf.nl

Vrijwilligers

Bij de CMHF zijn nog vrijwilligers nodig voor het uitdelen van campagne materialen, heeft u hier interesse in dan kunt u zich aanmelden via het mailadres centrale@cmhf.nl graag uw naam, beschikbare tijd en uw telefoonnummer vermelden.