Pensioenlabel VCP YP genomineerd voor PensioenWegwijzer

Het Pensioenlabel van VCP Young Professionals maakt kans op de PensioenWegwijzer, een prijs voor initiatieven die mensen eenvoudig inzicht geven in hun pensioen. VCP YP lanceerde het Pensioenlabel vorig jaar. Werknemers kunnen hiermee in oogopslag zien hoe de pensioenregeling van hun (aankomende) werkgever scoort.

Grip

Veel mensen, zeker jongeren, zien pensioen als ‘iets voor later’, maar wanneer het Pensioenakkoord van kracht wordt komt het zwaartepunt van je opbouw juist in de beginjaren van je carrière te liggen. Daarom heb je grip nodig op je pensioen, is de gedachte achter het Pensioenlabel. De eerste stap is om in één opslag te kunnen inzien of je een goede regeling hebt.

Pitch

De uitreiking van de PensioenWegwijzer is op donderdag 4 november in de Grote Kerk in Den Haag. Pensioenwoordvoerder Fabian Ouwehand van VCP Young Professionals zal er een pitch houden waarin hij uiteenzet waarom het pensioenlabel er zou moeten komen. Een jury bepaalt wie van de vijf finalisten de prijs gaat winnen. Naast de PensioenWegwijzer is er ook een publieksprijs. Wie de bijeenkomst in Den Haag fysiek bijwoont, kan voor de publieksprijs zijn stem uitbrengen.

Voor het programma en/of aanmelden – klik op deze link.