CMHF kandidaat nummer 6 gepensioneerden:

de heer ing. Wilfred Muis, sector Onderwijs

 

“Ik ben Wilfred Muis en was vanaf 1975 tot 2000 werkzaam in het agrarisch beroepsonderwijs. In 1998 werd ik voorzitter van de VDL, vereniging docenten landbouwonderwijs en van 2000 tot 2012 voorzitter van de UNIENFTO. Een vakbond voor personeel aan het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Verder bestuurslid van de CMHF en actief in de onderwijscommissie van de huidige VCP. Een zeer leerzame periode binnen het sociale netwerk van werkgevers, werknemers en ministerie. Vanaf 2012 tot heden, bestuurder van de NBV (Nederlandse Bijenhouders Vereniging) en ik kan mij nu gaan inzetten voor actieven en portatieven binnen het ABP. Ik zie het VO als mogelijkheid om een controlerende rol te vervullen binnen dit pensioenstelsel.”